Sună-ne: 0731 600 000

Orice sistem pentru dezinfectare mâini ar trebui sa fie simplu si usor de utilizat. Ca si al nostru!

romanian-made-quality-astreea

Fabricat în întregime din materiale de înalta calitate, într-o fabrica cu tehnologie avansata care opereaza în industria aerospatiala, Astreea® dispozitivul de dezinfectare mâini cu pedala, nu necesita întretinere sau conexiune la energie.

  • Doar acționezi pedala (1), și ești sigur!
  • Igienic (2), fără risc de contaminare Uz universal, recipientele livrate împreună cu dispozitivul pot fi reumplute cu orice fel de dezinfectant pentru mâini (și poți folosi chiar și alte modele de recipiente, prin sistemul de ajustare automată a înălțimii).
  • ÎNLOCUIRE RAPIDĂ a dezinfectantului, prin șuruburi anti-furt (3), doar într-un minut Fantă nivel dezinfectant (4), pentru a verifica nivelul din recipient Fabricat în întregime din inox medical de calitate.
  • Rezistent la intemperii. Durabil în timp. Protejat de rugină. Creat pentru uz intens, 100% mecanic.
  • Componente durabile. Silențios și sigilat, cu cauciuc și îmbinări sigure Construit prin sudură specială. Nu necesită nici o instalare, doar în cazul în care se dorește fixare în pardosea, prin șuruburi (5), ideal pentru uz extrior.
  • Poți să îl instalezi oriunde (retail, mall-uri, bănci, spații rezidențiale, clădiri de birouri, fabrici, spitale și centre medicale, școli și universități, stații de combustibil, săli de sport, sau în exterior în aeroporturi, stații de autobus sau parcuri. Sau orice spații publice).
optiuni-custom

Iti recomandam si

Plata Ramburs

Poti plati la primirea coletului

Livrare Express

In 1-2 zile lucratoare

Calitate garantata

Produse certificate si aprobate

Asistenta si ajutor

Echipa noastra iti sta la dispozitie!

©  2020 – SC STOCSHOP CCL SRL 
RO37345513  / J35/1103/06.04.2017
Str. Maslinului, Nr.2,  Jud.Timis
contact@sepio.ro / +40 771 233 178